Wil je een reisadvies op maat? Neem contact met ons op: 0900 - 9292 (€0,90 p/m max. €18,-)

Nieuws

9292 reist met je mee

Personeel 9292 op pad

Laatste update: dinsdag 12 september 2017 10:48

Meereizen met onze reizigers was het thema van de dag van het 25 jaar jubileumfeest van 9292. Het hoofdkantoor was even gesloten want het personeel van 9292 werd op OV-race gestuurd.

OV-race

In 5 teams ging het personeel van 9292 op jacht naar de hoofdprijs, een foto van het winnende team voor op onze homepage. Tijdens deze OV-race was het de bedoeling om met zoveel mogelijk verschillende voertuigen en routes te reizen. Tijdens allerlei opdrachten en gesprekken met de reizigers hebben we veel OV-inspiratie opgedaan. Uiteraard nemen we die mee om te kijken wat we kunnen verbeteren in onze dienstverlening. Want door een stremming ergens stranden en dan zo snel mogelijk weer verder te reizen was ook voor ons best een uitdaging ;-) .

Van meereizen naar stageplaats

Een van de opdrachten was om reizigers te vragen om met ons mee te reizen en in de avond ons feest mee te vieren. Dit is een team gelukt, Theddy en Nico kregen een 'Golden Ticket'. Voor Theddy was het echt een dag met een gouden randje. Voor haar opleiding ICT Service Management was ze nog opzoek naar een stageplaats. En ijzer moet je smeden als het heet is, dus na deze enthousiaste kennismaking hebben wij haar met plezier een stageplaats in ons bedrijf aangeboden.

Homepagefoto

Als klap op de vuurpijl was dit team ook nog eens het winnende team. De hoofdprijs werd ter plaatse uitgevoerd. De foto werd gemaakt op het strand van Scheveningen en zal enkele dagen op onze homepage te zien zijn. Hij straalt het plezier en enthousiasme uit die we iedere dag weer inzetten om ook met jou mee te reizen.

9292 reist met je mee

 

Blijf op de hoogte van ons laatste nieuws over het OV via Facebook en Instagram. Je kunt een vraag stellen via Twitter, FB Messenger of bellen met 0900-9292 (€0,90 p/m max. €18)