Nieuws

Valentijnsdag

Liefde is...samen reizen met het OV

Laatste update: donderdag 14 februari 2019 09:00

Verras je geliefde met een roos op Valentijnsdag!
In samenwerking met BLOEM! geven wij 50 rozen weg op Den Haag Centraal Station.

Win een roos! 

Vind de unieke roze banner in het reisadvies en meld je aan. De eerste 50 aanmeldingen krijgen een voucher voor een gratis roos, op te halen op 14 februari tussen 09.00-15.00u bij BLOEM! op Den Haag Centraal Station. OP=OP

Update 14-2 09.00 uur.

De 50 rozenvouchers zijn vergeven. Veel plezier met het geven van je roos!. Heb je geen voucher kunnen bemachtigen schroom dan niet om bij BLOEM zelf een roos of mooie bos bloemen voor je geliefde te kopen. Fijne Valentijnsdag.BLOEM! is te vinden op Den Haag Centraal Station. Loop rechtdoor bij de HEMA en dan vind je ze aan je linkerhand.

 

 

Winnaars van het Deluxe Wellnessweekend

Vorige week hebben wij de twee winnaars bekend gemaakt van Liefde in het OV. Deze mooie verhalen komen in de volgende editie van ons magazine 9292reist.

Ben je benieuwd naar de winnende verhalen en de andere heerlijke liefdesverhalen? Lees ze hier!

Actievoorwaarden Rozen Valentijnsactie

Vind de unieke banner in het reisadvies en klik op de button "meld je aan". Laat je naam en e-mailadres achter om de voucher te kunnen ontvangen. De eerste 50 aanmeldingen krijgen de voucher voor een gratis roos. Deze roos is op Valentijnsdag, donderdag 14 februari 2019, af te halen bij BLOEM! op Den Haag Centraal Station tussen 09.00-15.00u. 

Op=Op en over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.

9292 reist met je mee

 

Blijf op de hoogte van ons laatste nieuws over het OV via Facebook en Instagram. Je kunt een vraag stellen via TwitterFB Messenger of bellen met 0900-9292 (€0,90 p/m max. €18).