Nieuws

Serious Request 2017 in Apeldoorn

Help mee om ouders en kinderen te herenigen

Laatste update: vrijdag 15 december 2017 11:00

Van 18 tot en met 24 december strijkt 3FM Serious Request neer in Apeldoorn. In de week voor Kerstmis haalt NPO 3FM samen met heel Nederland geld op om ouders en kinderen te herenigen. Wereldwijd zijn meer dan vier miljoen familieleden elkaar kwijt door een ramp of conflict.

Steun 3FM Serious Request

De opbrengst van 3FM Serious Request in Apeldoorn gaat dit jaar naar kinderen die door een ramp of conflict hun ouders, broers of zussen zijn kwijtgeraakt. In conflictgebieden, zoals in Nigeria en de Democratische Republiek Congo, maar ook na natuurrampen, zoals in Nepal, leven miljoenen kinderen noodgedwongen gescheiden van hun ouders, broers of zussen. Met de opbrengst van 3FM Serious Request sporen Rode Kruis-hulpverleners vermiste kinderen op, herstellen ze het contact met hun familie en brengen ze hen weer thuis. Kom ook in actie!

Bereikbaarheid Marktplein Apeldoorn

Apeldoorn is makkelijk te bereiken met OV. Het Centraal Station is zowel per trein als bus goed te bereiken. NS zet tijdens 3FM Serious Request weer extra lange treinen in om alle bezoekers naar Apeldoorn te brengen. Voor fietsers zijn er voldoende bewaakte stallingen in het centrum van Apeldoorn beschikbaar.

Plan je reis naar 3FM Serious Request  

9292 reist met je mee

 

Blijf op de hoogte van ons laatste nieuws over het OV via Facebook en Instagram. Je kunt een vraag stellen via TwitterFB Messenger of bellen met 0900-9292 (€0,90 p/m max. €18)