Nieuws

Met het OV naar TT Assen

Qbuzz zet extra bussen in

Laatste update: dinsdag 18 juni 2019 08:30

Van 28 juni t/m 30 juni 2019 staat Assen weer in het teken van de jaarlijkse TT. Voor de vele bezoekers staat Qbuzz ook dit jaar weer klaar om iedereen vanaf station Assen naar het circuit te brengen. 

Dienstregeling Qbuzz

Kom je met het openbaar vervoer naar het circuit in Assen, neem dan bij het NS Station Assen stadsbuslijn 1. Deze gaat rechtstreeks naar het TT Circuit. Je stapt dan uit aan de noordzijde van het circuit en loop je naar de ingang. Qbuzz lijn 1 rijdt extra vaak tussen station Assen en het circuit. 

Combiticket

TT Assen, NS en Qbuzz bieden voor de MotoGP op 30 juni 2019 een combinatieticket aan: voor € 55,- kun je vanaf ieder station in Nederland naar het TT Circuit Assen reizen. De trein brengt je naar station Assen, de bus naar de ingang van het TT Circuit Assen – en ’s avonds gemakkelijk weer terug naar huis. Met je ticket kun je een plek zoeken op de vernieuwde en verhoogde grastaluds van het circuit. Op deze manier wordt de TT Assen voor iedereen beter bereikbaar.

9292 reist met je mee

 

Blijf op de hoogte van ons laatste nieuws over het OV via Facebook en Instagram. Je kunt een vraag stellen via Twitter, FB Messenger of bellen met 0900-9292 (€0,90 /min. max. €18)