Nieuws

Max Verstappen Races Zandvoort

Kom met het OV naar Zandvoort

Laatste update: dinsdag 14 mei 2019 08:44

In het weekend 18 en 19 mei 2019, naar Zandvoort voor de Jumbo Familie Racedagen? Kom dan met het OV en plan je reis van te voren. Vanaf het station is het circuit aan zee goed bereikbaar en loop je in een kwartier naar de hoofdingang van Circuit Zandvoort.

Max Verstappen Races

De Jumbo Racedagen, driven by Max Verstappen vormen een spectaculair event, waarbij de hoofdrol is weggelegd voor Max Verstappen. Fans van F1 en Max kunnen volop genieten van F1 en autosport tijdens dit weekend! Max komt op zaterdag 18 mei en zondag 19 mei in actie voor een aantal spectaculaire demonstraties. Dè kans om Max met zijn F1 rijdend in Nederland te zien! 

Reisadvies naar Circuit Zandvoort

Trein

Er worden veel racefans verwacht op het Circuit van Zandvoort. Kom je met de trein houd dan rekening met de drukte. Vanaf het NS Station loop je in een kwartier naar de hoofdingang.

Bus

Reis je liever met de bus dan kan dat natuurlijk ook! Vanuit de gehele omgeving rijden er bussen naar het Circuit. Vanaf de bushalte is het nog een paar minuten lopen naar de hoofdingang. 

Beeld:Jumbo - Max Verstappen

9292 reist met je mee

 

Blijf op de hoogte van ons laatste nieuws over het OV via Facebook en Instagram. Je kunt een vraag stellen via Twitter, FB Messenger of bellen met 0900-9292 (€0,90 p/m max. €18)