Nieuws

Landelijke intocht Sinterklaas Dokkum

Met het OV naar de Sint in Dokkum

Laatste update: woensdag 15 november 2017 10:30

De landelijke intocht van Sinterklaas is dit jaar op zaterdag 18 november 2017 in Dokkum. Het stoomschip van Sinterklaas vaart rond 12.00 uur de haven binnen. Wil je daar bij zijn? Reis dan lekker met het openbaar vervoer! Dokkum is goed bereikbaar. 

Programma

De stoomboot komt over de Dokkumer Ee de haven van Dokkum binnen. De Sint gaat rond 12.30 uur aan wal bij De Dijk. Kom je naar de intocht van Sinterklaas in Dokkum? Let dan wel goed op want er worden weer veel mensen verwacht. Plan dus van te voren ook waar je wil gaan staan langs de route.

Met het OV naar de Sint

Dokkum is met de bus van Arriva goed bereikbaar. Plan tijdig je reis op 9292.nl en zie als eerste de stoomboot aankomen in de haven van Dokkum.

Plan je reis naar de intocht in Dokkum  

Sinterklaas intocht bij jou in de buurt

Niet alleen de kinderen in Dokkum zullen de Sint welkom heten. Ook in andere plaatsen is er een feestelijke intocht. Een overzicht van de Sinterklaas intochten kun je hier vinden. 

Gevolgen OV - intocht Sint in het land

Houd er rekening mee dat het OV soms even moet wachten tot de Sint en zijn gevolg voorbij is. In sommige plaatsen rijdt het OV een stukje om. Houd in die gevallen rekening met een extra reistijd. 

Den Haag zaterdag 18 november
HTM - Gevolgen OV intocht Sint

Rotterdam zaterdag 18 november

Amsterdam zondag 19 november
GVB - Gevolgen OV intocht Sint

Utrecht zondag 19 november
U-OV - Gevolgen OV intocht Sint

9292 reist met je mee

 

Blijf op de hoogte van ons laatste nieuws over het OV via Facebook en Instagram. Je kunt een vraag stellen via Twitter, FB Messenger of bellen met 0900-9292 (€0,90 p/m max. €18)