Wil je een reisadvies op maat? Neem contact met ons op: 0900 - 9292 (€0,90 p/m max. €18,-)

Nieuws

Kerstmarkt in Dordrecht

Gezellig & Sfeervol

Laatste update: maandag 20 november 2017 08:30

De Kerstmarkt Dordrecht vindt plaats van 15 tot en met 17 december 2017 in de binnenstad van Dordrecht. Met ruim 300 kramen en pagodetenten is dit de grootste kerstmarkt van Nederland. Daarnaast is er ook entertainment in de vorm van muziekpodia, straattheater en de welbekende Christmas sing-a-long.

Sfeervolle kerstmarkt

In de aanloop naar de feestdagen kun je in het weekend van 15 t/m 17 december in Dordrecht genieten van de grootste Kerstmarkt van Nederland. In de historische binnenstad kun je, tussen honderden kramen en meerdere podia, genieten van een ultieme kerstsfeer. De honderden monumenten die de stad rijk is en de iconische binnenhavens vormen het decor voor een route van kramen en pagodes.

De openingstijden van de kerstmarkt zijn (o.v.b.):

Goed bereikbaar met het OV

De makkelijkste manier om naar de Kerstmarkt Dordrecht te komen is per trein. Vanaf centraal station Dordrecht is het ongeveer 10 minuten lopen. Kom je uit andere delen van de stad of regio? Dan kun je ook met de bus gaan. De dichtsbijzijnde bushalte voor een bezoek aan de kerstmarkt is bushalte 'Centrum'.

Waterbus

Een andere leuke manier voor bezoekers uit Papendrecht, Zwijndrecht, Sliedrecht, Krimpen a/d IJssel, Ridderkerk, Alblasserdam, Hendrik Ido Ambacht en Rotterdam om naar de Kerstmarkt Dordrecht te komen is door gebruik te maken van de waterbus. Naar de centrale halte Dordrecht Merwekade vaart u vanaf Rotterdam, Papendrecht, Zwijndrecht en Sliedrecht. Vanaf de halte Zwijndrecht Veerplein vaart u naar Dordrecht Hooikade.

9292 reist met je mee

 

Blijf op de hoogte van ons laatste nieuws over het OV via Facebook en Instagram. Je kunt een vraag stellen via TwitterFB Messenger of bellen met 0900-9292 (€0,90 p/m max. €18)