Nieuws

Bereikbaarheid Keukenhof

Plan je reis naar het voorjaar!

Laatste update: maandag 10 februari 2020 09:30

De Keukenhof is dit jaar open van 21 maart tot en met 10 mei 2020. Met het OV reis je snel en comfortabel naar Keukenhof. Vanaf verschillende locaties vertrekken bussen van Arriva naar Keukenhof. In de meeste gevallen reis je het voordeligst met een combiticket waarbij deze dagkaart ook je toegangsbewijs voor Keukenhof is. 

Reis met de Keukenhof Express vanaf Leiden of Schiphol

Ga je binnenkort een dagje naar Keukenhof? Maak het jezelf dan gemakkelijk en reis met het openbaar vervoer. De Keukenhof Express van Arriva brengt je zonder tussenstops vanaf Schiphol Plaza of Leiden CS naar de hoofdingang van Keukenhof. Lang hoef je nooit te wachten op de bus, want de Keukenhof Express, lijn 858 of 854, rijdt 4 tot 12 keer per uur. De bussen staan in onze reisplanner dus plan je reis naar het voorjaar!

Lijnkaart Keukenhof

2 soorten combitickets voor Keukenhof

Je maakt je dagje Keukenhof nog leuker én voordeliger met een Combiticket. Met een Combiticket sta je niet bij Keukenhof in de rij. De buschauffeur zet je bij de hoofdingang af, waarna je direct het park in kunt lopen. Bovendien is het Combiticket vaak voordeliger dan je reis- en parkeerkosten en de toegangsprijs van Keukenhof bij elkaar! Er zijn 2 soorten Combitickets:

Combiticket Bus + Entree Keukenhof

Het Combiticket Bus + Entree Keukenhof is je vervoerbewijs voor de Keukenhof Express vanuit Leiden (854) of Schiphol (858) en je toegangsbewijs voor Keukenhof ineen. Ook kun je met het Combiticket reizen met de buslijnen:

  • 50 vanaf Haarlem naar Keukenhof. Je kunt uitstappen in Lisse op halte Vreewijk. Het is dan nog 15 minuten lopen naar Keukenhof.
  • 90 vanuit Katwijk, Noordwijk en Noordwijkerhout richting Keukenhof. Het is dan nog 11 minuten lopen naar Keukenhof.

Het combiticket Bus + Entree Keukenhof voor volwassenen kost vanaf Haarlem, Hoofddorp, Schiphol of Leiden € 27,50 (vanaf Amsterdam € 32,50). Kinderen van 4 t/m 17 jaar betalen € 14,00.

Je koopt het ticket bij verkooppunten zoals de Arriva Store in Leiden, de mobiele Arriva Store op Hoofddorpm Schiphol en Amsterdam en de Tourist informatie in Leiden en diverse AKO's in deze plaatsen.

Nog makkelijker is het om je ticket online te bestellen via keukenhof.nl.

Combiticket Trein + Bus + entree Keukenhof

Reis met de trein naar Hoofddorp, Schiphol Airport, Leiden Centraal, RAI of Haarlem, om daar over te stappen op de Keukenhof Express (buslijnen 852, 854, 858, 859 en lijn 50). Bestel hiervoor het combiticket trein + bus + entree Keukenhof. Het combiticket is geldig vanaf alle stations in Nederland. Volwassenen betalen € 39,00 en kinderen van 4 t/m 12 betalen € 17,00 en 12 t/m 17 betalen € 32,00 voor dit combiticket (2e klas).

Beeld: Arriva & Keukenhof 

9292 reist met je mee

 

Blijf op de hoogte van ons laatste nieuws over het OV via Facebook en Instagram. Je kunt een vraag stellen via Twitter, FB Messenger of bellen met 0900-9292 (€0,90 p/m max. €18)