Nieuws

Bereikbaarheid Keukenhof

Voordelig met het OV naar Keukenhof

Laatste update: zondag 29 april 2018 15:00

Plan je reis naar het voorjaar! Bezoek van 22 maart tot en met 13 mei 2018 de Keukenhof. Koop nu alvast je kaartje waarmee je met de bus/trein reist en tegelijk toegang krijgt tot Keukenhof. Er zijn meerdere mogelijkheden dus lees even verder.

Let op! Staking in het streekvervoer op 30-4 en 1-5

Keukenhof is goed bereikbaar met de Keukenhof Express vanaf Schiphol (lijn 858) en Leiden (lijn 854) tijdens de staking van het streekvervoer op 30 april en 1 mei. Helaas zijn zij dan niet bereikbaar vanuit Haarlem (lijn 50) of Den Haag (lijn 90).

Reis met de Keukenhof Express vanaf Leiden of Schiphol

Ga je binnenkort een dagje naar Keukenhof? Maak het jezelf dan gemakkelijk en reis met het openbaar vervoer. De Keukenhof Express van Arriva brengt je zonder tussenstops vanaf Schiphol Plaza of Leiden CS naar de hoofdingang van Keukenhof. Lang hoef je nooit te wachten op de bus, want de Keukenhof Express, lijn 858 of 854, rijdt 4 tot 12 keer per uur. De bussen staan in onze reisplanner dus plan je reis naar het voorjaar!

Plan je reis naar de Keukenhof  

Lijnkaart Keukenhof

2 soorten combitickets voor Keukenhof

Je maakt je dagje Keukenhof nog leuker én voordeliger met een Combiticket. Met een Combiticket sta je niet bij Keukenhof in de rij. De buschauffeur zet je bij de hoofdingang af, waarna je direct het park in kunt lopen. Bovendien is het Combiticket vaak voordeliger dan je reis- en parkeerkosten en de toegangsprijs van Keukenhof bij elkaar! Er zijn 2 soorten Combitickets:

Combiticket Bus + Entree Keukenhof

Het Combiticket Bus + Entree Keukenhof is je vervoerbewijs voor de Keukenhof Express vanuit Leiden (854) of Schiphol (858) en je toegangsbewijs voor Keukenhof ineen. Ook kun je met het Combiticket reizen met de buslijnen:

  • 50 vanaf Haarlem naar Keukenhof. Je kunt uitstappen in Lisse op halte Vreewijk. Het is dan nog 15 minuten lopen naar Keukenhof.
  • 90 vanuit Katwijk, Noordwijk en Noordwijkerhout richting Keukenhof. Het is dan nog 11 minuten lopen naar Keukenhof.

Het Combiticket Bus + Entree Keukenhof voor volwassenen kost € 24,50 (vanaf Amsterdam centrum € 29,50) en voor kinderen van 4 t/m 11 jaar € 12,50. Je koopt het ticket bij verkooppunten zoals de Arriva Store in Leiden, AKO Leiden, de mobiele Arriva Store op Schiphol, AKO Amsterdam CS en de VVV in Leiden en op Amsterdam CS. Nog makkelijker is het om je ticket online te bestellen via keukenhof.nl.

Combiticket Trein + Bus + entree Keukenhof

Reis je met de trein naar Schiphol Plaza of station Leiden Centraal, om daar over te stappen op de Keukenhof Express (buslijn 854 of 858)? Of naar station Haarlem om verder te reizen met buslijn 50? Bestel dan het Combi-ticket trein + bus + entree Keukenhof. Het Combi-ticket is geldig vanaf alle stations. Volwassenen betalen € 33,00 en kinderen van 4 t/m 17 betalen € 15,00 voor dit combiticket.

 

Beeld: Arriva & Keukenhof 

9292 reist met je mee

 

Blijf op de hoogte van ons laatste nieuws over het OV via Facebook en Instagram. Je kunt een vraag stellen via Twitter, FB Messenger of bellen met 0900-9292 (€0,90 p/m max. €18)