Nieuws

Allerhande Kerstfestival Utrecht

Bereikbaarheid Spoorwegmuseum 8 t/m 10 december 2017

Laatste update: donderdag 7 december 2017 09:51

Ga je naar het Allerhande Kerstfestival en heb je al kaartjes, lees dan even mee! Tijdens het Allerhande Kerstfestival, van vrijdag 8 t/m 10 december, rijdt er vanaf Utrecht Centraal een rechtstreekse Allerhande Kerstfestivalbus naar het Spoorwegmuseum.

Let op! Dit jaar rijden er geen treinen vanaf Utrecht Centraal naar het Spoorwegmuseum.

Vertrektijden Allerhande Kerstfestivalbus

De bussen vertrekken van halte D2 op Busstation Jaarbeurszijde vanaf 09.15 uur richting het Spoorwegmuseum. Terug rijdt deze bus tot 21.00 uur vanaf het Spoorwegmuseum richting Utrecht Centraal. 

Reis ook kosteloos met lijn 8 

Deze dagen reis je op vertoon van je entreebewijs voor het Allerhande Kerstfestival, kosteloos met stadsbus lijn 8 richting Wilhelminapark. Ook deze bussen vertrekken ook vanaf halte D2 op Busstation Jaarbeurszijde. Lijn 8 stopt bij de Nachtegaalstraat/Maliebaan. Vanaf hier loop je in 6 minuten naar het Spoorwegmuseum.

Programma Allerhande Kerstfestival

Kom! En laat je verrassen & inspireren op het Allerhande Kerstfestival.

Op 8, 9 en 10 december 2017 wordt het sprookjesachtige Spoorwegmuseum omgetoverd tot het Allerhande Kerstfestival. Een feestelijk evenement voor jong en oud, dat volledig in het teken staat van eten en drinken. Met oneindig veel inspiratie voor het kerstdiner en de lekkerste recepten, trends, proeverijen, workshops, live kooksessies, entertainment, en ook volop inspiratie op het gebied van styling.

Kaartjes voor het Allerhande Kerstfestival zijn alleen online verkrijgbaar!

 

Veel plezier!

9292 reist met je mee

 

Blijf op de hoogte van ons laatste nieuws over het OV via Facebook en Instagram. Je kunt een vraag stellen via Twitter, FB Messenger of bellen met 0900-9292 (€0,90 p/m max. €18)