Staking in het OV

3 juli in de ochtend geen OV in Den Haag

Op initiatief van de vakbonden vindt er woensdagochtend 3 juli tot 10.00 uur een staking plaats bij HTM. Vanaf 10.00 uur wordt de dienstregeling weer opgestart. Het zal tot ongeveer 11.30 uur duren voordat alle bussen en trams weer volgens dienstregeling rijden.

Update: 02-07-19 - 19:00 uur

Gevolgen voor de dienstregeling

Er rijden woensdagochtend tot 10.00 uur geen trams en bussen. HTM adviseert reizigers indien mogelijk de reis met bus of tram uit te stellen of alternatief vervoer te zoeken. Na 10.00 uur wordt de dienstregeling weer opgestart. Het zal naar verwachting tot ca. 11.30 uur duren voordat alle bussen en trams weer volgens dienstregeling rijden.

RET metrolijn E

Ook voor reizigers op metrolijn E heeft dit gevolgen. In de richting Den Haag Centraal kunnen reizigers vanuit Rotterdam niet meer in- en uitstappen na station Nootdorp. Op Den Haag Centraal is het weer mogelijk om in- en uit te stappen. Uitstappen is niet mogelijk op Leidschenveen, Forepark, Leidschendam-Voorburg, Voorburg 't Loo en Laan van NOI.

Reisplanners en reisinformatie

In de reisplanner van 9292 is de werkonderbreking verwerkt en zijn er geen reisadviezen op te vragen voor woensdagochtend tussen 6:00 en 11:00 uur met HTM. Op de website en social mediakanalen van HTM is meer informatie te vinden. Ook staat er informatie op de digitale informatieborden bij de halten.

Servicepunten en Klantenservice

Alle servicepunten van HTM zijn woensdag 3 juli geopend, de Klantenservice van HTM is bereikbaar via telefoon en social media.

9292 reist met je mee

 

Blijf op de hoogte van ons laatste nieuws over het OV via Facebook en Instagram. Je kunt een vraag stellen via Twitter, FB Messenger of bellen met 0900-9292 (€0,90 p/m max. €18)