Wil je een reisadvies op maat? Neem contact met ons op: 0900 - 9292 (€0,90 p/m max. €18,-)

Staking in het OV

Waarschijnlijk minder of geen streekbussen

Als gevolg van een mogelijke staking rijden er donderdag 31 mei 2018 zeer waarschijnlijk minder of geen bussen in de regio’s. Rotterdam, Drechtsteden-Alblasserwaard-Vijfheerenlanden, Voorne-Putten, Limburg en Friesland Wij adviseren je om in je planning rekening te houden met de mogelijkheid dat je bus dan niet rijdt en om alternatief vervoer te regelen.

Laatste update:zondag 27 mei 9.00 uur

Reisadvies

De standaard dienstregelingen van RET, Connexxion en Arriva zitten voor donderdag 31 mei 2018 wel in de reisplanner. Bij een reisadvies voor donderdag 31 mei in de betreffende regio's met één van deze vervoerders kun je er vanuit gaan dat deze dan mogelijk niet of op een andere tijd rijdt. Kijk hieronder voor de situatie per vervoerder.

Overzicht

Wij houden de informatie over de staking en de gevolgen daarvan zo goed mogelijk bij. Zodra er meer informatie beschikbaar is zullen wij dit direct tonen op deze pagina en delen via onze Social media kanalen Twitter en Facebook. 

RET Rotterdam

In Rotterdam rijden er waarschijnlijk minder bussen. De metro en tram rijdt op deze dag wel..

  

Connexxion

Op Voorne-Putten zullen bussen van Connexxion waarschijnlijk niet of nauwelijks rijden.

 

Arriva

In Friesland, Limburg en in de Drechtsteden-Alblasserwaard-Vijfheerenlanden zullen de bussen van Arriva waarschijnlijk niet of nauwelijks rijden.

 

Overige vervoerders

Alle overige OV-bedrijven vallen niet onder deze regionale staking. Dit zijn: NS, NS-International, GVB, HTM, HTMbuzz, EBS, U-OV, Qbuzz, Breng, Hermes, OV regio IJsselmond, Abellio, FlixBus, Levelink, Rederij Doeksen, Riveer, Teso, Waterbus, Wagenborg en Zaanferry zullen hun normale dienstregeling uitvoeren. 

De bussen in de overige reisgebieden van Keolis/ Syntus, Arriva en Connexxion zullen op zaterdag 26 mei gewoon de gehele dag rijden.

9292 reist met je mee

 

Blijf op de hoogte van ons laatste nieuws over het OV via Facebook en Instagram. Je kunt een vraag stellen via Twitter, FB Messenger of bellen met 0900-9292 (€0,90 p/m max. €18)