Waar wil je heen?

Reisinformatie

Reisadviezen op je eigen website

Het is heel eenvoudig om bezoekers die met het openbaar vervoer komen een pasklaar reisadvies te bieden, gebaseerd op de informatie van alle OV-bedrijven in Nederland. Een advies waarmee ze precies weten hoe ze snel en makkelijk naar een locatie kunnen komen

9292 Button

Door te klikken op de 9292 Button opent de bezoeker de OV-reisplanner op 9292.nl waarbij het adres als aankomstadres al staat ingevuld. De bezoeker hoeft alleen nog zijn eigen adres in te vullen om vervolgens een reisadvies te krijgen.

Plan mijn OV-reis

9292 Widget

Met een 9292 Widget maak je een OV-routeplanner op je eigen website zichtbaar. Hiermee is het ook mogelijk dat het adres van de locatie al is ingevuld als aankomstadres en de bezoeker kan daardoor direct, binnen je website, het vertrekadres invullen. Het OV-reisadvies verschijnt vervolgens op de website van 9292.

Hieronder een voorbeeld met als aankomstbestemming Dierenpark Amersfoort.

Plan mijn reis

9292 Point of Interest

Het is mogelijk om een locatie als Point of Interest (POI) toe te laten voegen aan de OV-reisplanner van 9292. De POI komt naar voren als suggestie bij het intypen van de beginletters van de locatie. Doordat een POI is gekoppeld aan een adres kan een OV-reiziger een reis plannen naar deze POI. Ook is de locatie zichtbaar als bijzonder punt in het kaartmateriaal.

Voorbeeld

Evenementenhal Jaarbeurs is gevestigd aan het adres Jaarbeursplein 6 in Utrecht. Doordat de Jaarbeurs als POI bekend is, hoeft een OV-reiziger enkel de beginletters van “jaarbeurs” in te typen. De naam van deze POI komt direct naar voren als suggestie. 

 

Deze locatie wordt hierdoor nog makkelijker vindbaar voor mensen die met het openbaar vervoer reizen.

9292 Locatiepagina

De 9292 Locatiepagina toont alle mogelijkheden van het openbaar vervoer in de omgeving van je locatie. Je kunt zelf informatie over de organisatie aanleveren die je interessant vindt voor de bezoeker.  De 9292 Locatiepagina is bovendien te vinden op de website www.9292.nl en de zoekmachines.

9292 Reisadvies API

Met een aansluiting op de 9292 Reisadvies API krijg je toegang tot landelijke
OV-reisinformatie, waardoor het mogelijk is om de reistijden van de bus, trein, tram, metro en veerboot te integreren binnen je eigen website, app of applicatie. Zo wordt het mogelijk om reisadviezen te tonen in je eigen look-and-feel.

Vertrektijden

Met Vertrekwijzer van 9292 laat je in 1 overzicht zien hoe laat de volgende bus, trein, tram of metro bij de halten en stations in de buurt vertrekt. Zo help je bezoekers bij hun reis naar een volgende bestemming.

Meer weten?

Neem contact op met Marketing & Sales Support via telefoonnummer 0900 - 899 85 85 (€ 0,075 per gesprek en de gebruikelijke belkosten) of stuur een e-mail aan zakelijk@9292.nl.

meisje met mobiel en bus op achtergrond

Wil je een reisadvies op maat? Neem contact met ons op

0900 - 9292

€ 0,70 p/m max. € 14,-