Waar wil je heen?

Wie zijn wij?

Je weet ons te vinden als je reisinformatie zoekt

Misschien gebruik je de website of een van onze Apps. Maar wie is nou 9292? Wat drijft ons? Wat is onze filosofie? Kortom, wat voor bedrijf zit er achter de reisadviezen van A naar B?

Of je nu naar een congres gaat of naar de verjaardag van je kleinkind. Of je naar een museum gaat of naar je werk, met het openbaar vervoer kom je overal. Ons doel is om het je daarbij zo makkelijk mogelijk te maken. We geven je daarom het meest complete, meest accurate en meest actuele reisadvies, van deur tot deur. Dat doen we al jaren. Of je nou dagelijks in de trein, tram of bus stapt of bijna nooit.

jongedame met tasjes en schoenendozen

9292 reist met je mee

9292 is meer dan een database waar je de snelste route naar jouw bestemming uithaalt. Je kunt bij ons ook terecht voor bijvoorbeeld informatie over de beschikbare kaartsoorten en alle tarieven. Zie ons maar als een handige reisgenoot. Een vriend die de beste alternatieven aanbiedt als je trein vertraging heeft of je bus wordt omgeleid. Niet alleen voor de reis, maar ook als je al onderweg bent. Of die je wijst op de faciliteiten op een station of bushalte.

9292 geeft je een reisadvies dat het beste bij jou past, ongeacht met welk vervoerbedrijf of vervoermiddel je reist. Daarmee zijn we de reisinformatie-autoriteit in Nederland; de verbindende schakel tussen OV-reizigers, OV-bedrijven en verantwoordelijke overheden. Zo vervullen we een belangrijke maatschappelijke functie. Onze kernwaarden passen daarbij. Wij zijn toegankelijk, pro-actief, betrokken en verbindend. Alles wat we ondernemen, toetsen we aan deze waarden.

Natuurlijk hebben we dit vastgelegd in een officiële missie en visie:

9292 is er om iedereen makkelijk en snel wegwijs te maken in het openbaar vervoer.

In onze visie is er in het domein OV-informatie behoefte aan een organisatie die reizigers, overheden en OV-bedrijven verbindt. 9292 kan deze rol als geen ander vervullen. Aan de ene kant kan dat door alle reizigers in lijn met hun informatiebehoeften te helpen bij het reizen met het openbaar vervoer. Aan de andere kant door OV-bedrijven en overheden te helpen bij het uitvoeren van hun verantwoordelijkheden binnen dit domein.

Wil je een reisadvies op maat? Neem contact met ons op

0900 - 9292

€0,90 p/m max. €18,-