Waar wil je heen?

Spaar punten buiten de spits met Arriva!

Spaar voor een dopper, bioscoopbon of kop koffie!

Laatste update: woensdag 2 november 2016 10:00

Reis je regelmatig met de treinlijnen in Groningen en Friesland, of met de Vechtdallijnen? Maak dan gebruik van de app MyOV. Door te reizen kun je sparen voor leuke producten.

Doel van de app

MyOV heeft als doel treinreizigers beter over de dag te spreiden aangezien treinen in de spits nu vaak vol zijn. Door te reizen buiten de spits sparen reizigers punten die in te wisselen zijn voor leuke producten

De applicatie

MyOV geeft je een handig overzicht van jouw gemaakte reizen en geeft punten als je buiten de spits reist. Door middel van punten geeft de app gericht aan waar ruimte is in de trein. Op basis van de laatst gemaakte reizen krijg je een persoonlijk reisadvies, inclusief alternatieven om comfortabel of sneller langs de drukste momenten van de dag te reizen. Daarnaast kun je MyOV ook gebruik om gemakkelijk geld terug vragen bij vertraging of bij een vergeten check-out. Dit is mogelijk omdat de app gekoppeld is aan een ov-chipkaart.

Appstores

De app is beschikbaar in de AppStore en Google Play. De eerste 5000 reizigers die de MyOV app downloaden profiteren van een leuke actie. Je ontvangt namelijk bij je aanmelding punten voor een kop koffie of thee op het station.

9292 reist met je mee

Logo MessengerBlijf op de hoogte van ons laatste nieuws over het OV via Facebook en Instagram. Je kunt een vraag stellen via Twitter, FB Messenger of bellen met 0900-9292 (€0,70 p/m max. €14, vanaf 12 dec 2016 €0,90 p/m max. €18)

Trein van Arriva

Wil je een reisadvies op maat? Neem contact met ons op

0900 - 9292

€0,90 p/m max. €18,-