Waar wil je heen?

Combikaart OV populaire bestemmingen

1 kaart voor bus en trein naar populaire bestemmingen

Laatste update: vrijdag 2 september 2016 10:00

Het gemak van 1 kaart naar bestemmingen als de Efteling, Scheveningen en Burgers' Zoo. Dat is er ook voor reizigers zonder OV-Chipkaart. Je koopt deze kaart naar een aantal bestemmingen in de automaat en aan de balie op het station.

Populaire bestemmingen

Je kunt in Nederland bijna overal komen met het OV. Je reis is vaak een combinatie van de trein en de bus. Om het je makkelijk te maken is er voor een aantal bestemmingen 1 combikaart gemaakt. Geen aparte kaartjes meer en zonder gebruik te moeten maken van een OV-chipkaart. Het gaat om de volgende bestemmingen;

Deze populaire bestemmingen zijn goed te bereiken met een rechtstreekse bus- of tramverbinding vanaf een station. Plan je reis door op de bestemming te klikken.

Samenwerking

Dit kaartje is mogelijk gemaakt door de nauwe samenwerking tussen de OV-bedrijven Arriva, Breng, Connexxion, HTM, Hermes en NS. Er wordt ook met de andere OV-bedrijven naar dit concept gekeken.

9292 reist met je mee

Logo MessengerBlijf op de hoogte van ons laatste nieuws over het OV via Facebook en Instagram. Je kunt een vraag stellen via Twitter, FB Messenger of bellen met 0900-9292 (€0,70 p/m max. €14, vanaf 12 dec 2016 €0,90 p/m max. €18)

Familie stapt in de bus

Wil je een reisadvies op maat? Neem contact met ons op

0900 - 9292

€0,90 p/m max. €18,-