Waar wil je heen?

Word jij onze nieuwe collega?

Vacature: Productowner Mobiliteit (m/v, 40 uur)

Laatste update: maandag 13 maart 2017 08:00

Zie jij jezelf al werken bij hét platform binnen het OV? Ga jij de uitdaging aan om samen met ons iedereen makkelijk en snel wegwijs te maken in het openbaar vervoer? Kom dan werken bij REISinformatiegroep|9292! Op dit moment hebben we 1 vacature. 

Ben jij dit?

Een echte 9292-er is een gemotiveerde medewerker die zich verbonden voelt met de missie, visie, en doelen van onze organisatie. Hij/zij neemt verantwoordelijkheid en initiatief, is klant-, samenwerkings- en resultaatgericht en bovendien omgevingsbewust en betrokken.

Productowner Mobiliteit 

Op dit moment hebben we 1 vacature openstaan. Wij zijn op zoek naar een Productowner Mobiliteit voor 40 uur in de week. De productowner is in staat om de werking van het product in samenhang met onze interne processen en/of externe dienstverlening te beoordelen. De productowner is er verantwoordelijk voor dat alle functionaliteiten, producten en diensten rondom onze OV-reisplanner optimaal voldoen aan de behoeften van externe klanten en gebruikers.

Geïnteresseerd?

Lees dan de gehele vacature op onze website. Heb je vragen neem dan contact op met René van den Pas (Manager Commercie) of met Atty Visch (HR Manager) via 088 0760600. Wil je solliciteren? Mail dan je brief met CV naar: leukebaan@9292.nl.

9292 reist met je mee

Logo MessengerBlijf op de hoogte van ons laatste nieuws over het OV via Facebook en Instagram. Je kunt een vraag stellen via Twitter, FB Messenger of bellen met 0900-9292 (€0,90 p/m max. €18)

Reizigers op een roltrap in Rotterdam

Wil je een reisadvies op maat? Neem contact met ons op

0900 - 9292

€0,90 p/m max. €18,-