Waar wil je heen?

9292 vernieuwt website

Plan en test mee op m.9292.nl

Laatste update: woensdag 25 januari 2017 09:01

De website van 9292 krijgt een nieuwe jas en hiervoor is de start gemaakt op m.9292.nl. We zijn nieuwsgierig naar jouw mening. Plan je reis en ontdek de mogelijkheden. Het maakt niet uit of je dat op een tablet, smartphone of laptop doet, want de site is responsive en schaalt met je device mee. Laat je ons weten wat je ervan vindt? Hoe, lees dan verder. 

Feedback nieuwe website

Er wordt hard gewerkt aan het responsive maken van de 9292 website, het goed tonen van reisinformatie op elk type toestel. De eerste stappen zijn gezet en die zijn nu te gebruiken. De homepage en de reisadviespagina passen zich aan, aan het type smartphone of PC dat je gebruikt. Test het zelf eens op m.9292.nl en geef je mening/tips over de vernieuwde website via de Feedbackpagina.

Wat hebben we aangepast

Er zijn al veel dingen veranderd naar aanleiding van tips en gebruikerswensen van de reiziger. Hieronder een aantal belangrijke punten:

  • Het plannerblok komt duidelijker naar voren en heeft nu een tabblad waar je de "Extra opties" kunt kiezen.
  • De “via” optie hebben we tussen de “van” en “naar” velden geplaatst.
  • Rechtsboven in het scherm vind je de mogelijkheid om de actuele vertrektijden van jouw halte of station te zoeken.
  • Nadat je een reis hebt gepland, is de lay-out van het reisadvies aan te passen. Je ziet de reisadviesbalk dan horizontaal of verticaal in je scherm. Dit geldt niet als je de site op je mobiel gebruikt. Wel als je de site op je laptop of desktop gebruikt.
  • Kies nu bovenin in het reisadvies al voor de agenda-, print- of e-mailoptie.
  • In het reisadvies wijzig je makkelijk je reis door te klikken op het tabblad (sidebar) aan de rechterkant van je scherm.

Waar werken we aan

Ondertussen werken we verder aan de overige onderdelen van de site, alle informatiepagina’s, zodat uiteindelijk de gehele 9292 website responsive is. Dit zullen we stap voor stap doorvoeren.

9292 reist met je mee

Logo MessengerBlijf op de hoogte van ons laatste nieuws over het OV via Facebook en Instagram. Je kunt een vraag stellen via Twitter, FB Messenger of bellen met 0900-9292 (€0,90 p/m max. €18)

2 jonge meiden bij een bushalte die kijken op een mobieltje

Wil je een reisadvies op maat? Neem contact met ons op

0900 - 9292

€0,90 p/m max. €18,-