Waar wil je heen?

Werkzaamheden met gevolg voor je treinreis

Van woensdag 1 t/m vrijdag 3 maart voert ProRail werkzaamheden uit aan het spoor tussen Elst en Nijmegen. Deze werkzaamheden hebben invloed op uw treinreis tussen Arnhem Centraal - Nijmegen en Arnhem Centraal - Tiel.

Gevolgen voor je reis

Arnhem Centraal - Nijmegen

Op het traject Arnhem - Nijmegen is geen treinverkeer mogelijk. Er rijden NS-Snel- en Stopbussen in plaats van treinen. De extra reistijd bedraagt 15 tot 30 minuten.

Arnhem Centraal - Tiel

Op het traject Arnhem – Tiel is geen treinverkeer mogelijk. Er rijden Arriva-Stopbussen tussen Elst en Tiel. Op station Elst stap je over op een NS-Bus. De extra reistijd bedraagt 60 minuten.

Omreisadviezen

Reis je tussen Nijmegen - Utrecht Centraal, dan adviseren we je om te reizen via ‘s-Hertogenbosch. Plan je reis kort van te voren.

Geldig vervoerbewijs

Maak je gebruik van de bussen, dan heb je een geldig NS-vervoersbewijs nodig. Met een OV-chipkkart reis je met het vervangend busvervoer net zoals met de trein. Je checkt in bij de start van je reis, ook als je reis strart met een bus. Op het station van je bestemming check je weer uit met je OV-chipkaart.

Planning werkzaamheden

In het weekend van 25 en 26 maart staan de volgende werkzaamheden gepland. Zodra hier meer over bekend is zullen wij je hierover informeren. 

 

Mannen werken aan het spoor

Wil je een reisadvies op maat? Neem contact met ons op

0900 - 9292

€0,90 p/m max. €18,-