Waar wil je heen?

Vragen over deze website

Website

Het kan zijn dat je een vraag hebt over deze website. Hieronder vind je een aantal veelgestelde vragen. Als je op een vraag klikt verschijnt er een antwoord. Staat je vraag er niet bij neem dan contact op via consumentenservice@9292.nl.

 

Veelgestelde vragen

Hoe kan ik actuele vertrektijden opvragen?

Actuele vertrektijden vind je door een reis te plannen van of naar de halte of station waarvan je de vertrektijden wil zien. Als je in het reisadvies op de halte klikt, dan zie je de actuele vertrektijden van die halte. 

Waar kan ik aangeven dat ik alleen met de trein of bus wil reizen?

Dit kun je aangeven op de homepagina bij ‘plan je reis’.

Als je op de link 'Extra reisopties’ klikt kun je aanvinken met welke vervoersmiddelen je wilt reizen. Of je kunt natuurlijk vervoersmiddelen waar je niet mee wilt reizen uitvinken.

Tot welke datum kan ik een reisadvies opvragen?

Dat kan variëren. De reisadviezen van 9292 zijn gebaseerd op de informatie van alle OV-bedrijven. Als al deze informatie compleet is voor een bepaalde datum, verwerkt 9292 dit zo snel mogelijk. Vanaf dat moment kun je je reis plannen voor die datum. Gemiddeld kun je ongeveer 4 weken vooruit plannen.

Let op: check voor je reis nog een keer de tijden. Er kunnen bijvoorbeeld werkzaamheden plaatsvinden, waardoor je reistijden wijzigen. 

Hoe kan ik zien of er wijzigingen/verstoringen in het OV zijn?

Je krijgt een melding in je reisadvies als er op dat traject wijzigingen of verstoringen zijn die van tevoren gepland zijn. Bijvoorbeeld als een halte door werkzaamheden tijdelijk niet bereikbaar is.

Een overzicht van alle verstoringen is te vinden onder het tabblad ‘Wijzigingen’ op de homepage.

Waar kan ik (uitgebreide) prijsinformatie vinden?

Onder aan ieder reisadvies laten we direct zien wat de reis kost met de OV-chipkaart. Wil je meer details over de prijs, zoals reizen met korting, retourprijzen of abonnementsprijzen? Dit kun je vinden onder de knop 'Bekijk korting en details' en dan onder de knop 'Alle beschikbare prijzen? Klik hier'.

Beeld van de 9292 website in 3 soorten formaten

Wil je een reisadvies op maat? Neem contact met ons op

0900 - 9292

€0,90 p/m max. €18,-