Waar wil je heen?

Vragen over de responsive website

De website van 9292 krijgt een nieuwe jasje. De website wordt volledig responsive. Hoe dat er uitziet dat zie als je gebruik gemaakt van m.9292.nl. We geven hier vast antwoord op een aantal vragen.

Vragen en tips

Kijk hieronder of een van je vragen er al bij zit. Wil je een tip geven, een vraag stellen of wil je iets weten over onze dienstverlening? Ga dan hier naar het klantreactiesysteem van 9292.

Veelgestelde vragen

Komt m.9292.nl nog terug?

Met de komst van de apps in 2012 hebben we m.9292.nl nog aangehouden voor mensen die geen apps gebruiken maar wel een mobiel device. Met de komst van een responsive site is dat niet meer nodig. Verwachting is dat eind mei 2017 alleen www.9292.nl zal bestaan.

Wanneer wordt www.9292.nl volledig responsive?

9292 werkt verder aan de overige onderdelen van de site, zoals alle informatiepagina’s, zodat uiteindelijke de gehele site responsive is. Dit zullen we stap voor stap doorvoeren. We zijn hier al mee begonnen. Hiervoor gebruiken we ook de feedback die we van de reizigers ontvangen. Verwachting is dat eind mei 2017 alleen www.9292.nl zal bestaan.

Blijven de apps bestaan?

9292 focussed zich op de meest gebruikte platformen iOS en Android, tesamen goed voor ca 98% van het aantal actieve app-gebruikers. De native apps voor Windows Phone en de BlackBerry worden niet meer onderhouden en zijn ook verwijderd uit hun relevante app stores.

Waarom is er gekozen om ook hier advertenties te tonen?

De inkomsten van de advertenties zijn nodig om de investeringen te doen om onze dienstverlening op peil te houden en verder te innoveren.

Waar kan ik een reisadvies krijgen zonder advertenties?

Voor een reisadvies kun je ons altijd bellen via 0900-9292 (0,90 p/m max. € 18,-)

Voldoet de responsive website aan de toegankelijkheidsnormen?

Er moet nog een officiele test plaatsvinden via accessibility.nl, maar de toegankelijkheids code is wel al doorgevoerd op de site.

Responsive reisadvies

Wil je een reisadvies op maat? Neem contact met ons op

0900 - 9292

€0,90 p/m max. €18,-