Waar wil je heen?

Actuele haltetijden in mobiele OV-reisadviezen

Vertrektijden tijdens vierdaagse

Juli 2011

9292 attendeert vierdaagse lopers en -feestvierders in Nijmegen op de mobiele pagina van 9292. Via m.9292ov.nl kan eenvoudig een reis gepland worden van deur-tot-deur met alle vormen van openbaar vervoer. Naast het reisadvies zijn ook OV-Chipkaarttarieven voor de hele rit te zien. Actuele halte- en stationtijden worden ook getoond.

Het reisadvies is eenvoudig samen te stellen van en naar een treinstation, postcode of adres met trein en bus. Smartphones kunnen gebruik maken van een 9292-app. Deze services herkennen automatisch waar de reiziger zich bevindt. Het vertrekpunt is daarmee direct al ingevuld. Bij de mobiele site en app past de taalkeuze zich automatisch aan conform de instellingen.

Buitenlandse bezoekers kunnen ook gebruik maken van een Engelstalige internetservice
Op 9292 zijn de realtime vertrektijden van bus en trein rechtstreeks te zien op en rondom Nijmegen station en honderden andere haltes.

9292 sponsort het openluchtevenement van lopers en feestvierders omdat de enorme autoverkeersdrukte en parkeerproblematiek in en rondom Nijmegen mensen noopt om op zoek te gaan naar alternatieven, waarbij het extra uitgebreide openbaar vervoer een uitstekend alternatief biedt.

 

Wil je een reisadvies op maat? Neem contact met ons op

0900 - 9292

€0,90 p/m max. €18,-